افرادی که مشروبات الکلی مصرف کرده و اختیار عقلی خود را از دست داده‌اند, بر اساس قانون مجازات اسلامی محکوم به مجازات می‌شوند.

شرب خمر یا شراب خواری, یک جرم کیفری است که در قانون مجازات اسلامی مجازات خاصی برای آن در نظر گرفته شده است.

طبق ماده 701 قانون مجازات تعزیری اسلامی هر کس متجاهراً و به نحو علن در اماکن و معابر و مجامع عمومی مشروبات الکلی استعمال نماید، علاوه بر اجرای حد شرعی شرب‌ خمر به دو تا شش ماه حبس تعزیری محکوم می ‌شود.

شرب خمر یک اصطلاح فقهی است که به معنی شراب خواری یا مصرف نوشیدنی‌ الکلی است و در فقه و شریعت اسلامی تحت عنوان حدود شناخته شده است. حدود, مجازات‌های مشخصی هستند که برای برخی اعمال در شرع تعیین شده و قاضی نمی‌تواند در شرایط و میزان مجازات آنها تغییری ایجاد کند.

شرب خمر

برای دریافت مشاوره با کارشناسان حقوقی ما در ارتباط باشید. 66435446-021 و 66431347-021

مسکر در ماده مربوطه به هر چیز قابل خوردنی اطلاق می‌شود که احتمال مست شدن فرد را فراهم می‌کند. مهم نیست که چگونه مصرف شده و یا آیا با چیز دیگری مخلوط شده یا نه.

 

وکالت شرب خمر نه تنها برای متهمان بلکه برای متضرران نیز مهم است. مثلاً، خانواده‌های قربانی تصادفات ناشی از شرب خمر ممکن است با مشکلات حقوقی روبرو شوند که نیاز به حل و فصل با کمک وکالت دارند.

شرب خمر یک اصطلاح فقهی است که به معنی شراب خواری یا مصرف نوشیدنی‌ الکلی است و در فقه و شریعت اسلامی تحت عنوان حدود شناخته شده است. حدود, مجازات‌های مشخصی هستند که برای برخی اعمال در شرع تعیین شده و قاضی نمی‌تواند در شرایط و میزان مجازات آنها تغییری ایجاد کند.

وکلای مجرب ما در گروه وکلای ناب آماده ارائه مشاوره حقوقی در مورد شرب خمر و مجازات‌های مربوط به آن هستند.
 021-66435446 و 66431347-021 و 09120717639

مجازات شرب خمر:

بعد از انقلاب اسلامی ایران، تولید و مصرف نوشیدنی‌های الکلی غیرقانونی شناخته شد و طبق مواد 702 و 703 قانون مجازات اسلامی، تولید و فروش این مواد برای تمامی افراد جامعه، اعم از مسلمانان یا اقلیت‌های مذهبی، ممنوع و غیرقانونی اعلام شد.

در شرع، مجازات شرب خمر برای مسلمانان 80 ضربه شلاق است. اما برای غیرمسلمانان مجازات‌های جداگانه‌ای تعیین شده است. شرب خمر برای غیر مسلمانان در صورتی که در ملاء عام این کار را انجام ندهند مجازاتی ندارد. اما در صورتی که در ملاء عام باشد، برای آن مجازات جداگانه ای مشخص شده است.

در صورت بروز چنین مشکلی بهترین کار، مشاوره با وکیل شرب خمر می‌باشد.

ما این اطمینان را به شما می‌دهیم که می‌توانید بهترین مشاوره را در این خصوص از وکیل شرب خمر در گروه وکلای ناب دریافت کنید.

مجازات شرب خمر به صورت شلاق حدی تعیین شده‌است. “حدی بودن” این مجازات به این معناست که قاضی نمی‌تواند تغییراتی چون تخفیف، تشدید یا تعلیق در مجازات اعمال کند.

آیا مجازات اعدام برای شرب خمر وجود دارد

مجازات شرب خمر، در صورت اثبات، برای دفعات اول، دوم و سوم یکسان و 80 ضربه شلاق است و مجازات آن برای دفعه چهارم اعدام می‌باشد. البته قاضی می‌تواند مجازات‌های تکمیلی هم در نظر بگیرد.

مجازات شرب خمر

برای دریافت مشاوره با کارشناسان حقوقی ما در ارتباط باشید. 66435446-021 و 66431347-021

راههای اثبات جرم شرب خمر:

جرم شرب خمر از سه طرق قابل اثبات است:

  • متهم باید 2 بار نزد قاضی اقرار کند که البته شرایطی هم دارد. فرد باید بالغ بوده و با قصد و اختیار خود شرب خمر کرده باشد. اگر شرب خمر ناآگاهانه و به زور انجام شده باشد جرمی صورت نگرفته است و شامل حد شرب خمر نمی‌شود. درضمن فرد در زمان اقرار باید کاملاً هوشیار باشد.
  • 2 مرد عاقل و بالغ باید شهادت بدهند که متهم شرب خمر کرده است.
  • طبق مواد 211 و 212 قانون مجازات اسلامی قاضی می‌تواند با عقل و استدلال خود به وقوع جرم شرب خمر واقف شود و مجازات شرب خمر را برای فرد در نظر بگیرد.

 

بنابراین در صورت وقوع مسئله شرب خمر بهترین اقدام قبل از هرگونه مراجعه به هر نهادی، تماس با وکیل شرب خمر می‌باشد.

گروه وکلای ناب با بهره گیری از بهترین وکلای کیفری، آماده می‌باشند علاوه بر دعوت مراجعین به آرامش، مطمئن ترین و کوتاه ترین راه را برای تبرئه از جرم و یا تخفیف مجازات به موکلان ارائه دهند.

 021-66435446 و 66431347-021 و 09120717639

حمل و نگهداری مشروبات الکلی:

در قانون علاوه بر شرب خمر، مجازات‌هایی هم برای حمل و نگهداری مشروبات الکلی در نظر گرفته شده است. این مجازات شامل 3 تا 6 ماه حبس و یا 74 ضربه شلاق می‌باشد.

 

  • نکته قابل توجه دیگر این است که میزان درصد الکل موجود در بدن تعیین کننده مجازات شرب خمر نمی‌باشد. به بیان دیگر درصد بالای میزان الکل در بدن یه این معنی است که قطعاً شخص الکل مصرف کرده است. اما اگر این میزان کم باشد و فرد هوشیار باشد به این معنی نیست که الکل  مصرف نکرده و از جرم شرب خمر مبری است.
  • علاوه بر این بیان دلایلی از قبیل الکل مصرف نکرده‌ام، اطلاع نداشته‌ام که در نوشیدنی الکل وجود داشته است و … همیشه مورد استناد نمی‌باشد و فاکتورهایی مانند سن، سابقه و چهره فرد تأثیرگذار است.
  • بنابراین بهترین تصمیم قبل از هر اقدام و اقراری صحبت و مشاوره گرفتن از یک وکیل شرب خمر می‌باشد.

ما در گروه وکلای ناب آماده ارائه هرگونه مشاوره‌ای در زمینه شرب خمر می‌باشیم. بنابراین بدون هیچ نگرانی در خصوص شرب خمر با دفتر وکلای ناب تماس بگیرید.

 021-66435446 و 66431347-021 و 09120717639